mandag den 9. juni 2014

Hyldeblomstsaft

I onsdags tog manden og jeg på hyldeblomst-rov. Hylden er rigtig sprunget ud her i Sønderris, så det var ikke den store udfordring, at finde det gratis materiale fra naturen, som nu er blevet til den lækreste sommer-læske-drik.

Den opskrift jeg har brugt 2 år i streg og med stor succes, finder du HER.

                        50 skærme hyldeblomst klippet fri for stilke                      2 citroner i skiver


                                   En lille smule sukker (1,5 kg)                                2 liter vand 

Hele herligheden stod i køleskabet i 3 dage og hyggede sig. Nu er saften siet og hældt på flasker.
Jeg vil tro der er kommet ca. 2 liter saft ud af vores anstrengelser - som jeg har glemt at tage billeder af - smukt.

Skynd jer ud og rib naturen - inden vi ser os om, er blomsterne visnet.
Go fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar