fredag den 10. maj 2013

Fyld til KONG

Efter en lang dag i går, men masse af nye indtryk, står dagen i dag i hyggens tegn.
Man skulle tro at Carlo stadig ville være træt efter gårsdagens udfordringer, men nej, han er frisk som en havørn og er bestemt ikke med på, at fredag skal være slap-af-dag.
Derfor skal han i eftermiddag have hans KONG, så han kan bruge nogle af sit mentale energi på den.

Det er forskelligt hvad jeg fylder hans KONG med. Som regel er det leverpostej,  men det kan også være økologisk peanutbutter. Nogle vælger også at blende A38 sammen med noget af hundes foder og kommer dette i KONG'en. Meen Carlo har det ikke så godt med mælkeprodukter, så det gør vi aldrig.


 I dag står den på leverpostej da vi har noget tilovers fra ugens madpakker.

Jeg fylder aldrig KONG'en helt, men smører blot leverpostejen rundt i kanten.
Når KONG'en er smurt, lægges den i fryseren i min. 1 times tid.
Herefter er leverpostejen frossen og det vil tage lang tid for Carlo at få alt det lækre guf ud.





Carlo får kun hans KONG når han er alene og de gange hvor han får den, er han totalt ligeglad med at vi går. Han ELSKER den.

Man behøver ikke have en KONG for at kunne lave denne lækre snack. Man kan også bruge tomme marvben. Vi bruger begge dele og fylder ofte 5-6 stykker af gangen, så vi altid har en i fryseren til Carlo.
HUSK at tage KONG'en eller marvbenet op 5 min før hunden skal have det. Vi skulle jo nødig have at tungen fryser fast :)

God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar