torsdag den 9. maj 2013

Hjemmelavede lever-godbidder

Når det rigtig gælder, så skal der gode godbidder til.
Carlos favorit er hjemmelavede kogte leverbidder. Så det var selvfølgelig det vi skulle have med til Dual Dag i dag i Bække.

En ordentlig omgang lever blev købt i Kvickly (det er sjældent man kan få lever i de små discount forretninger som fakta, rema1000 og netto, derfor kører vi i Kvickly eller Bilka, hvor der næsten altid er gevinst).
Leveret bliver lagt i en gryde og dækket med vand. Når vandet er kommet op at koge, skruer man ned på 3-4 stykker og lader det småkoge i 5-10 minutter. Herefter må leveren gerne trække lidt i vandet.
Nej, det ser ikke lækkert ud og det lugter heller ikke super godt. Men hunden elsker det jo :)

Når leveren har trukket lidt i vandet, tager man det op og skærer det i små tern.

Værsgo, så er der super lækre og sunde godbidder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar