mandag den 3. februar 2014

Solskin

Sikke da en herlig dag. Solen skinner og temperaturen siger 6 grader. Lige hvad man har brug for efter en kold og grå weekend - man kommer helt i forårs stemning.

Vi har levet utrolig usundt i weekenden - primært på grund af to kaloriefyldte fødselsdage lørdag og ekstrem dovenskab søndag (hvor svigerfar havde hentet "proviant" i Tyskland).
Så i dag, var det virkelig på sin plads med en sund morgenmad!

2 æg, 1 æble, 1 kiwi og 1 glas mælk blev indtaget.

Men dagen i dag, giver ikke kun anledning til sundhed. Den afslørende sol, viser tydelige tegn på at en go gang rengøring ikke ville være helt af vejen. I kender det nok godt - solen skinner og pludselig ser man, hvor støvet computerskærmen er.
Her hjemme, ser man nu endnu tydeligere, at vinduerne trænger til en ordentlig vask, sofaen er fyldt med hundehår - selvom Carlo ikke ligger i den, gulvet trænger voldsomt til en støvsugning - selvom det kun er to dage siden jeg støvsugede sidst og vindueskarmene ville have rigtig godt af at stifte bekendtskab med en støveklud.
Så selvom det herlige solskinsvejr er skønt og energifyldt, så er det også frygtelig afslørende... Hæklepinden må jeg dermed lade ligge til i aften og så bruge dagen på lidt rengøring. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar